Hoitotarvikkeita kotiinMediplast Fenno (ent. Fenno Medical) toimittaa terveydenhuollon laitteita ja tarvikkeita terveyskeskuksille, sairaaloille, laboratorioille ja palvelukodeille. Fennokauppa on on Mediplast Fennon ylläpitämä terveydenhuollon erikoiskauppa, josta myös kuluttajat voivat tilata terveydenhuollon ja ammattilaisten käyttämiä korkealaatuisia hoitotarvikkeita, apuvälineitä sekä terveyden ja hyvinvoinnin tuotteita kätevästi kotiovelle asti. Vantaalla sijaitseva varastomme takaa nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen.


Tilaaminen


Tuotteiden tilaaminen käy helposti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Tilauksen voi tehdä myös postimyyntikuvaston tilauskortilla tai verkkokaupassa fennokauppa.fi. Tilatut tuotteet toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen tai kotiovelle asti.


Pyydä ilmainen postimyyntikuvasto


Postimyyntikuvastoon on koottu, juuri niitä tuotteita, joita meiltä on eniten pyydetty kotihoitoon. Kuvastosta löytyy mm. haavanhoitotarvikkeita, suojia virtsankarkailuun, ensiaputarvikkeita, pienapuvälineitä arkeen sekä muita terveyden ja hyvinvoinnin tuotteita. Monet tuotteet sopivat erityisesti omaishoitajien tarpeisiin. Lataa Fennokaupan postimyyntikuvasto tai tilaa kuvasto veloituksetta asiakaspalvelustamme.
Tilaukset ja tiedustelut

Asiakaspalvelu
Puh. 09 276 360
asiakaspalvelu@mediplastfenno.fi

Erikoissairaanhoito

Mediplast Fennon erikoissairaanhoito -ryhmä  tarjoaa tuotteita ja kokonaisia tuotevalikoimia, jotka soveltuvat parhaiten suomalaisten asiakkaidemme käyttöön.


Tärkeimpiä tuotealueitamme ovat Kirurgia, Urologia, Kardiologia, Radiologia, Anestesia ja  Tehohoito.


Laaja tuotevalikoimamme ulottuu leikkaussalin kertakäyttötuotteista, sydän- ja verisuonikirurgian tarvikkeisiin sekä lääkintälaitteisiin asti.


Useat päämiehemme ovat alallaan maailman johtavia yrityksiä.